Sve što želim si ti

08.06.2021.

09:07

Autor: HRT

Subota, 19. lipnja na Prvom

Subota, 19. lipnja na Prvom

Foto: Sve što želim si ti / film

Romantična melodrama Sve što želim si ti na rasporedu je u subotu 19. lipnja u 20:10 na Prvom programu HTV-a.

John Tyree mladi je pripadnik specijalnih postrojbi američke vojske koji 2001. godine sa službe u Njemačkoj stigne na dvotjedni odmor u rodni grad Wilmington u Sjevernoj Karolini. Dok skrbi o svom bolesnom ocu Billu, jednog dana na kupanju ugleda privlačnu Savannah Curtis, studenticu u koju se zaljubi na prvi pogled.

Subota, 19. lipnja na Prvom

Subota, 19. lipnja na Prvom

Foto: Sve što želim si ti / film

Nakon što se i Savannah ubrzo snažno zaljubi u njega, ona Johnu prije povratka na fakultet obeća da će mu često pisati tijekom slijedećih 12 mjeseci, sve dok opet ne stigne kući i dok se ponovo ne vide. No ostvarenju njihove ljubavi i romantičnih planova ispriječit će se mnoštvo nepredviđenih stvari počevši od terorističkog napada na njujorške Blizance zbog kojeg će John otići u rat.

Sve će se dodatno zakomplicirati kad se Johnov otac Bill ozbiljno razboli, te kad Savannah počne skrbiti o autističnom dječaku Alanu (B. Reed), sinu svojeg susjeda Tima Wheddona koji je u nju zaljubljen.

video thumb

Godine 2010. nominirana za MTV-jevu filmsku nagradu u kategorijama najbolje ženske i muške uloge, romantična melodrama Šveđanina Lassea Hallströma uspjela je adaptacija istoimenog romana američkog pisca i scenarista Nicholasa Sparksa.

Riječ je o ljubavnoj priči "većoj od života" koju Hallström režira nenametljivo, elegantno i prilično atmosferično vješto koristeći uvjerljivu "kemiju" između glavnih glumaca, Channinga Tatuma i Amande Seyfried. Efektnu fotografiju potpisuje Terry Stacey, a podjednako uspjelu glazbu Deborah Lurie.

Subota, 19. lipnja na Prvom

Subota, 19. lipnja na Prvom

Foto: Sve što želim si ti / film

U filmu DEAR JOHN iz 2010. uz Tatum i Seyfried glume i Richard Jenkins, Henry Thomas, D.J. Cotrona, Cullen Moss, Gavin McCulley, Jose Lucena Jr., Keith Robinson, Scott Porter, Leslea Fisher, William Howard Bowman.

Scenarij potpisuje Jamie Linden.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!