22:17 / 21.04.2021.

Autor: HRT

Napokon sreća

Petak, 30. travnja na Drugom

Petak, 30. travnja na Drugom

Foto: That's happiness / serija

U petak 30. travnja na Drugom programu u 11:35 počinjemo s prikazivanjem obiteljske serije That's happiness. Muškarac, žena, velika ljubavna priča. No ovaj je put, čini se, loše završila. Jer ono što se činilo sretnom ljubavnom pričom - kako je opisuju Orlando i Angelica - bila je najveća obmana njihova života. Najveća nesreća koju im je sudbina mogla donijeti. Tako o njoj govore protagonisti na početku serije kada je između njih, čini se, sve gotovo.

Angelica i Orlando, ogorčeni što su se prevarili misleći da im je sreća ušla u živote, preispituju se i pokušavaju dokučiti zašto nisu uspjeli. Tako počinje sjajna sentimentalna i obiteljska talijanska komedija u kojoj glume Claudia Pandolfi i Claudio Santamaria, a potpisuje je ista ekipa koja napravila i našim gledateljima poznatu seriju Svi su ludi od ljubavi.

Razmjenjujući poglede, maštarije i razmišljanja u autu, dvoje se protagonista prisjeća svoje strastvene ljubavne priče koja je puna peripetija, opetovanih nesporazuma, plesnih natjecanja, neočekivanih ljubavi i njihovih međusobno netrpeljivih roditelja. Jer Angelica i Orlando nisu sami na svijetu, kako bi ponekad željeli, već su okruženi raznovrsnom galerijom ljudi. To su njezini mama i tata, njegovi roditelji, brat i sestra, djeca tinejdžeri (oboje imaju dvoje), prijatelji, poznanici i svojta, s kojima nije uvijek lako.

Petak, 30. travnja na Drugom

Petak, 30. travnja na Drugom

Foto: That's happiness / serija

Dakako, iako je nit koja je vezala Orlanda i Angelicu, čini se, prekinuta, nešto se ipak još uvijek može promijeniti. Jer sreća dolazi malo po malo, neravnomjerno napredujući te prelazi iz komediju u dramu, iz nježnosti u tugu, baš kao u stvarnome životu. Tako da sa strahom iščekuju iznenadno finale koji još može podariti kako njima, tako pomalo i nama, toliko željenu sreću.

Petak, 30. travnja na Drugom

Petak, 30. travnja na Drugom

Foto: That's happiness / serija

1. epizoda

Orlando Mieli je arhitekt, ima dvoje djece i ženu koja ga je napustila i živi u Njemačkoj. No njemu se posvuda pričinjava, a u svakodnevnomu mu se životu ništa ne događa. U takvome stanju upoznaje Angelicu Camilli, udovicu s dvije kćeri, koja ga angažira da joj preuredi kuću u kojoj će živjeti sa zaručnikom Vittorijem. Orlando i Angelica odmah dolaze u sukob, no njihovi i životi osoba koji ih okružuju zauvijek će se promijeniti.

U seriji That's happiness glume Claudio Santamaria (Orlando Mieli), Claudia Pandolfi (Angelica Camilli), Alessandro Roja (Pietro Mieli), Caterina Murino (Claudia Lo Russo), Paolo Mazzarelli (Vittorio Raimondi), Giulia Bevilacqua (Valeria Camilli), Myriam Catania (Cristiana De Bardi), Lunetta Savino (Giovanna Camilli), Federica De Cola (Rita Nardelli), Ninetto Davoli (Giuseppe Camilli), Ettore Bassi (Gianluca Tornante), Giorgia Berti (Beatrice Tornante), Greta Berti (Laura Tornante), Andrea Lintozzi Senneca (Umberto Mieli), Francesco Mura (Pigi Mieli), Simona Tabasco (Nunzia Esposito), Edwige Fenech (Anna Mieli), Massimo Wertmuller (Guido Mieli), Rosanna Banfi (Rosa Nardelli), Angelo Monacelli (Tony kao dijete)...

Petak, 30. travnja na Drugom

Petak, 30. travnja na Drugom

Foto: That's happiness / serija

Autor: Ivan Cotroneo
Režija: Riccardo Milani i Francesco Vicario
Scenarij: Ivan Cotroneo, Monica Rametta i Stefano Bises
Produkcija: Publispei za RAI
Odabrala: Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!