12:11 / 28.02.2021.

Autor: HRT

The Voice Hrvatska

Petak, 5. ožujka na Drugom

Petak, 5. ožujka na Drugom

Foto: Dario Njavro / HRT

U petak 5. ožujka na Drugom u 21:50 reprizno emitiramo 10. emisiju treće sezone popularnoga showa The Voice Hrvatska. Nazire li se mentorskim mukama kraj? Da, jer i gledatelji odlučuju tko ulazi u polufinale!

Uzbudljiv dvoboj bio je samo uvod u napetosti koje nas očekuju u prvoj emisiji uživo. Šesnaestero natjecatelja, po četvero u svakom mentorskom timu, pokušat će svojim nastupima izboriti naklonost gledatelja i opravdati povjerenje svojeg mentora!

Nakon nastupa svih natjecatelja iz istog tima glasovi gledatelja odlučuju o jednom natjecatelju koji ide u polufinale. Od preostalo troje mentor može spasiti samo jednog ili jednu.

video thumb

Voditelji su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a redatelj Danko Volarić. Scenograf je Dragutin Broz, a majstor rasvjete Marko Foretić.

Sve informacije o showu pratite i na voice.hrt.hr, ali i na Facebook i Instagram profilima te YouTube kanalu The Voice Hrvatska.


Petak, 5. ožujka na Drugom

Petak, 5. ožujka na Drugom

Foto: Dario Njavro / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!