The Voice Hrvatska

04.03.2021.

20:55

Autor: HRT

Albina Grčić

Albina Grčić

Foto: Dario Njavro / HRT

U petak, 19. ožujka na Drugom programu u 21 sat ne propustite odličnu zabavu uz završnu emisiju reprizne treće sezone The Voice Hrvatska. 

Gledatelji biraju pobjednika treće sezone!

Finalisti su: Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš. Albina, djevojka iz Splita još je na Audiciji oduševila izvedbom pjesme "En cambio no", Bernarda je izvedbom "Jolene" Dolly Parton oduševila gledatelje, Filip, kojeg je njegova mentorica proglasila već sada spremnim za svjetsku pozornicu te Vinko, mladić iz Čapljine koji svakom izvedbom potvrđuje da je ljepota njegova glasa i u iskrenosti izvedbe.

video thumb

U dosadašnjim nastupima imali su priliku pokazati sve svoje kvalitete, a završna emisija je njihov vrhunac.

Sva četiri finalista imaju tri nastupa: jednim će nas podsjetiti kako je sve počelo (izvest će pjesmu s Audicije), jednu će pjevati zajedno sa svojim mentorom, a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja The Voicea Hrvatska.

I na kraju zbroj glasova gledatelja odlučuje tko je pobjednik treće sezone!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!