12:03 / 02.02.2021.

Autor: HRT

The Voice Hrvatska - treća sezona

The Voice Hrvatska

The Voice Hrvatska

Foto: HRT /Dario Njavro

U petak, 29. siječnja na Drugom programu u 21 sat emitiramo još jedno izdanje emisije The Voice Hrvatska.

Počinju nokauti, druga faza "The Voice Hrvatska"! Mentori su okupili svoje timove. Svatko u svom timu ima 10 natjecatelja. Nakon što su ih upoznali te zajedno sa svojim vokalnim trenerima i producentima pripremali za nastupe, došlo je vrijeme odluka. U svakoj od tri emisije nokauta mentori se moraju oprostiti od najmanje jednog natjecatelja, najmanje jedan natjecatelj izborit će mjesto za nastavak, a netko od njih može dobiti i drugu priliku te u finalu nokauta pokušati izboriti svoje mjesto za prolazak dalje. Teške odluke za mentore, teški zadaci za natjecatelje.

Ovaj put mladi pjevači moraju oduševiti mentora i svojim glasom i nastupom. U svakom mentorskom timu prolazak u dvoboj izborit će samo šestoro. Ne propustite pogledati koliko je borba bila izjednačena te koliko je mentorima bilo stresno donijeti odluku tko ne nastavlja svoj put u "The Voiceu Hrvatska"!

 Majstor rasvjete je Marko Foretić, redatelj Danko Volarić,  scenograf Dragutin Broz.

Voditelji su Iva Šulentić i Ivan Vukušić.

Sve informacije o showu pratite i na voice.hrt.hr, ali i na Facebook i Instagram profilima te YouTube kanalu The Voice Hrvatska.


Mentori - The Voice Hrvatska

Mentori - The Voice Hrvatska

Foto: HRT / Krasnodar Peršun

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!