14:23 / 18.01.2021.

Autor: HRT

The Voice Hrvatska - treća sezona

-

-

Foto: -/-

Ponovno prikazujemo treću sezonu The Voice Hrvatska! U četvrtu Audiciju, koja je na rasporedu u petak 22. siječnja u 23:10 na Drugom programu HTV-a, mentori su krenuli izjednačeni: svatko u svom timu ima po 6 natjecatelja!

Na Massimovo pitanje kako se osjeća u mentorskom stolcu, Gobac je svoje zadovoljstvo i opjevao. Uz gitaru, s Massimom, Vannom i Ivanom zapjevao je "Perfect Day" svog idola Loua Reeda. A takav, savršen dan, zaista je i bio. Prepun napetosti, iščekivanja, iznenađenja.


Katkada zbog okreta u zadnjoj sekundi, katkada jer se nitko nije okrenuo, a katkada jer vas dvojica mentora, Dečak i Gobac, uz pjesmu predaju ženiku samo nekoliko dana prije svadbe.


Iznenađenje je i čuti kako Grašin hit zvuči na engleskom te kako "The Voice" ispunjava mladenačke želje Ivana Dečaka.


Ne propustite uživati u glasovima koji će vas oduševiti!

Sve informacije o showu pratite i na voice.hrt.hr, ali, Facebook i Instagram profilima te You Tube kanalu "The Voice Hrvatska".


Voditelji su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj Danko Volarić, scenograf DragutinBroz, a majstor rasvjete Marko Foretić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!