Tjelesni čuvar

29.12.2022.

10:18

Autor: HRT

Hvaljena dramska serija Tjelesni čuvar priča je o Davidu Buddu, hrabrom, ali nestabilnom ratnom veteranu, koji sada radi u Odjelu za specijalnu zaštitu londonske policije Metropolitan. Kad postane tjelesni čuvar ambiciozne i moćne ministrice unutarnjih poslova Julije Montague, koja svojom politikom predstavlja sve što on prezire, Budd je rastrgan između svoje dužnosti i svojih uvjerenja. On je zadužen za njezinu sigurnost, ali je li zapravo on najveća opasnost za nju? Seriju koja je dobila više od petnaest nagrada, uključujući nagrade Golden Globe i BAFTA TV, emitiramo od srijede, 4. siječnja, u večernjem terminu na Trećem. 

U prvoj epizodi, 4. siječnja u 21 sat, traumatizirani ratni veteran policijski narednik David Budd postaje tjelesni čuvar kontroverzne političarke koja je možda meta terorističkog napada.

Ministrica unutarnjih poslova Julia Montague zbog svoje je kontroverzne politike meta terorista i njome stavlja odanost svog tjelesnog čuvara Davida Budda na kušnju. Sadržaj je to druge epizode koja slijedi u četvrtak, 5. siječnja u 21 sat. 

Od srijede do petka, 4. - 6. siječnja na Trećem

Od srijede do petka, 4. - 6. siječnja na Trećem

Foto: Tjelesni čuvar / film

Opasnost od terorista sve je veća i narednik David Budd, u trećoj epizodi 6. siječnja u 21 sat,  pokušava spriječiti atentat na ministricu unutarnjih poslova Juliju Montague.

U seriji BODYGUARD glume Richard Madden, Keeley Hawes, Sophie Rundle, Vincent Franklin, Gina McKee, Ash Tandon...

Autor i scenarist je Jed Mercurio (Line of Duty), redatelji su Thomas Vincent i John Strickland, izvršni producenti Simon Heath i Jed Mercurio, a producenti Priscilla Parish i Eric Coulter.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!