Tjelesni čuvar

03.12.2021.

09:14

Autor: HRT

Subota, 18. prosinca na Drugom

Subota, 18. prosinca na Drugom

Foto: Tjelesni čuvar / serija

Na Drugom programu u subotu, 18. prosinca, od 23:45 pogledajte dvije epizode serije Tjelesni čuvar. To je priča o Davidu Buddu, hrabrom no nestabilnom ratnom veteranu, koji sada radi u Odjelu za specijalnu zaštitu londonske policije Metropolitan. Kad postane tjelesni čuvar ambiciozne i moćne ministrice unutarnjih poslova Julije Montague , koja svojom politikom predstavlja sve što on prezire, Budd je rastrgan između svoje dužnosti i svojih uvjerenja. On je zadužen za njezinu sigurnost, ali je li zapravo on najveća opasnost za nju? Ova hvaljena drama dobila je više od petnaest nagrada, uključujući nagrade Golden Globe i BAFTA TV.

1. epizoda: Traumatizirani ratni veteran policijski narednik David Budd postaje tjelesni čuvar kontroverzne političarke koja je možda meta terorističkog napada.

2. epizoda: Ministrica unutarnjih poslova Julia Montague zbog svoje je kontroverzne politike meta terorista i njome stavlja odanost svog tjelesnog čuvara Davida Budda na kušnju.

U seriji glume Richard Madden, Keeley Hawes, Sophie Rundle, Vincent Franklin, Gina McKee, Ash Tandon.

Scenarij: Jed Mercurio (Line of Duty), autor Jed Mercurio (Line of Duty), izvršni producenti Simon Heath, Jed Mercurio, producenti Priscilla Parish, Eric Coulter, redatelji Thomas Vincent, John Strickland.

Odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!