05:23 / 06.02.2021.

Autor: HRT

Tko ubija u Brokenwoodu

Subota, 13. veljače na Drugom

Subota, 13. veljače na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / serija

U subotu 13. veljače u 14:20 na Drugom ne propustite 4. epizodu treće sezone kriminalističke serije Tko ubija u Brokenwoodu.

U njoj se primiče prosinac, a božićni duh širi se Brokenwoodom. Sve dok Mikea i njegov tim ne šokira krvavi prizor Djeda Mraza prerezanog grkljana. Odnosno, kao što to Mike uporno tvrdi, "ne Djeda Mraza, nego čovjeka obučenog u odijelo Djeda Mraza.

Taj čovjek zapravo je omiljeni gradonačelnik Evan Whitestone koji se svake godine preruši u Djeda Mraza i sudjeluje u božićnoj povorci. S obzirom na skore lokalne izbore, sjena sumnje nadvije se nad njegova četiri konkurenta za gradonačelničku dužnost. Svaki od njih bio je u zavadi s Evanom, ali samo se jedan s njime zavadio na nož...

Uz iskusnog detektiva nepogrešivog instinkta Mikea Shepherda (Neill Rea) i njegovih suradnika detektivke Sims (Fern Sutherland) i Breena (Nic Sampson), postoje još dva glavna lika serije. Jedan su lokacije smještene u raznolikom i prelijepom novozelandskom krajoliku: rijeke, jezera, farme, vinogradi, plaže, zaljevi i šikare. A drugi je izvorna novozelandska country glazba.

U seriji Brokenwood Mysteries 3 uz gore spomenute glume i Pana Hema-Taylor (Jared Morehu), Christina Ionda (Gina Kadinsky) te drugi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!