13:58 / 10.02.2021.

Autor: HRT

Tko ubija u Brokenwoodu

Petak, 26. ožujka na Drugom

Petak, 26. ožujka na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / 4. sezona serije

U petak, 26. ožujka u 21 sat na Drugom programu emitiramo prvu epizodu 4. sezone kriminalističke serije Tko ubija u Brokenwoodu.

Prilikom proslave Mikeovog rođendana na pikniku na Brokenwood Domainu Kristin, Breen i Gina postanu svjedoci kobne padobranske nesreće. Da stvar bude još gora, Kristin poznaje žrtvu, poduzetnika Andrea Barringtona. Bila je s njime u vezi, ali ostavio ju je zbog Grace Turner, ovisnice o adrenalinu i zaljubljenice u padobranstvo.

Istraga iznjedri neugodnu istinu: Andreov padobran nije se ni mogao otvoriti zato što je užad bila prerezana. Je li posrijedi teatralno samoubojstvo ili Grace ipak nije vjerovala u budućnost s Andreom? Tu je i Andreov stariji brat Felix kojemu je dodijalo živjeti u njegovoj sjeni, a i Lorraineina majčinska ljubav prema mlađem sinu imala je svoju mračnu stranu. Osim toga, njih dvoje su također skakali zajedno s Andreom.

video thumb

Ali tu nije kraj: Dean Young, Andreov poslovni partner, nije bio nimalo zadovoljan njegovom radnom etikom. Mikeov tim suočit će se sa starom mudrosti koja kaže da tko bi gori sad je doli, ali ne kaže da te to može koštati glave...

U seriji Brokenwood Mysteries 4 glume Neill Rea (inspektor Mike Shepherd), Fern Sutherland (detektivka Kristin Sims), Nic Sampson (Sam Breen), Christina Ionda (Gina Kadinsky) i drugi.

Epizodu reprizno prikazujemo u subotu 27. ožujka u 14:20 na Drugom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!