10:06 / 25.03.2021.

Autor: HRT

Tko ubija u Brokenwoodu

Petak, 9. travnja na Drugom

Petak, 9. travnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / serija

U petak, 9. travnja u 21:50 na Drugom programu prikazujemo 2. epizodu četvrte sezone serije Tko ubija u Brokenwoodu ( Brokenwood Mysteries 4).

Charity Highmore-Browne vlasnica je i kustosica povijesnog sela Brokenwood. Za tu pasioniranu zagovarateljicu svega viktorijanskog vrijeme je stalo. Nakon što joj pogodak strijele nenadano skrati život, Mike i njegov tim zakorače u kolonijalnu povijest Novog Zelanda obilazeći kovača, misionara i lokalnog poštara. Ne smiju pritom zanemariti ni Charitynu sestru koja je boje Novog Zelanda branila na Olimpijskim igrama gdje joj je za dlaku izmaknula bronca - u streličarstvu.

Nakon što iskrsne pitanje kako je Charity živjela, a muž joj tajanstveno nestao sedam godina ranije, istražitelji su prisiljeni u obzir uzeti i mogućnost da se u Brokenwoodu prvi put pojavio serijski ubojica.

Istraga se dodatno zakomplicira kad Mike zbog zdravstvenih razloga mora napustiti radno mjesto, a vodstvo preuzme Kristin. No može li Mike uistinu konce prepustiti drugome?

U glavnim su ulogama Neill Rea, Fern Sutherland, Nic Sampson, Christina Ionda.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!