Tko ubija u Brokenwoodu

19.05.2022.

15:50

Autor: HRT

Petak, 3. lipnja na Drugom

Petak, 3. lipnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / 4. sezona serije

U petak 3. lipnja na Drugom programu u 21 sat prikazujemo treću epizodu četvrte sezone novozelandske kriminalističke serije Tko ubija u Brokenwoodu. 

Philip Hendersen stoji pokraj impresivnog strašila nasred polja s uništenim nasadima - cijeli urod mu je propao. Strašilo je otjeralo ptice, ali uzrok ove katastrofe treba tražiti drugdje. Gnjevan i rastresen, Philip na red pozove susjeda, svadljivog Douga Randalla, pa ga optuži da je vjetar njemu donio sredstva kojima je ovaj prskao svoje polje.

Doug to kategorički zaniječe i izbije teška svađa. Sutradan Philipa nađu mrtvog na polju - uzrok smrti: nepoznati otrov.

video thumb

Sumnja padne na Douga i njegovu novu suprugu, glasnu, ali odanu Trudy Neilson za koju se zna da se s Philipom zavadila zbog neplaćenog ceha u njezinoj pivnici Krastača i lav. 

Dok Mike i njegov tim pokušavaju odgonetnuti misterij, sumnjivci se samo množe. Philipov drugi susjed je prepredeni Tamati Taylor koji očito nešto skriva, ali tu je i Philipov blizanac kojeg bratova smrt ostavlja posve ravnodušnim.

Petak, 3. lipnja na Drugom

Petak, 3. lipnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / serija

Naslutivši nešto, Kristin odlazi u organsku kavanu Sage Locust čija je vlasnica Dahlia Freyberg. Philip joj je bio dobavljač, ali što je to dobavljao? I što je točno bilo u salati koju je Philip pojeo prilikom posljednjeg posjeta Sage Locustu? A ako je strašilo trebalo potjerati ptice, zašto su onda nestale i pčele?

Petak, 3. lipnja na Drugom

Petak, 3. lipnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / 4. sezona serije

U seriji Brokenwood Mysteries 4 glavne glume Neill Rea (inspektor Mike Shepherd), Fern Sutherland (detektivka Kristin Sims), Nic Sampson (Sam Breen) i Christina Ionda (Gina Kadinsky). 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!