Tko ubija u Brokenwoodu

22.04.2022.

20:43

Autor: HRT

Petak, 6. svibnja na Drugom

Petak, 6. svibnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / 3. sezona serije

U petak, 6. svibnja, u 21 sat na Drugom programu prikazujemo treći nastavak treće sezone novozelandske kriminalističke serije Tko ubija u Brokenwoodu. 

Svake godine u Riverstoneu se održava Beach Hop, živopisni festival na koji se ljubitelji oldtimera sjate sa svih strana kako bi odali počast kromiranim žderačima benzina. No ujutro uoči početka priredbe Charlieja Baxtera, predsjednika Društva za restauraciju automobilskih klasika, pronađu mrtvog pokraj njegovog obožavanog El Dorada, s gorivom u plućima.  

Petak, 6. svibnja na Drugom

Petak, 6. svibnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / 3. sezona serije

Je li se benzina nagutao slučajno ili je to posljedica nečije namjere? I kako je sve to povezano s neidentificiranim mrtvacem kojeg su dan prije pronašli u Charliejevoj garaži?

Možda je Charlieja živog posljednji vidio najbolji prijatelj Jareda Morehua, Greg McQueen, koji se u grad upravo dovezao u hot rodu koji je prozvao Killing Machine, sa Jaredovom bivšom djevojkom na suvozačkom sjedalu.   

U seriji Brokenwood Mysteries 3 glume Neill Rea (inspektor Mike Shepherd), Fern Sutherland (detektivka Kristin Sims), Nic Sampson (Sam Breen), Pana Hema-Taylor (Jared Morehu), Christina Ionda (Gina Kadinsky). 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!