Tony Cetinski - 25 godina s Vama (2015.)

17.05.2022.

08:40

Autor: HRT

Tony Cetinski u amfiteatru održao koncert 25 godina s vama (2015.)

Tony Cetinski u amfiteatru održao koncert 25 godina s vama (2015.)

Foto: Dusko Marusic / PIXSELL

Dugo očekivani, a ujedno najemotivniji koncert Tonyja Cetinskog kojim je proslavio 25 godina karijere, održan je u kolovozu 2015. u predivnom ambijentu pulske Arene. U nedjelju, 5. lipnja, u 19 sati na Drugom prikazujemo prvi dio koncerta. 

Tijekom cijeloga koncerta oko 7500 posjetitelja pjevalo je mnogobrojne Tonyjeve hitove i tako ga, na najljepši način, nagradili za ovu obljetnicu koju je proslavio s njima. Osim publikom, Arena je bila ispunjena i posebnom energijom koja je, između njih i Tonyja, vladala tijekom cijelog koncerta u kojem su uživali obožavatelji iz Hrvatske, Slovenije, Italije, BiH, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske.

U prvom dijelu slavljeničkog koncerta "Tony Cetinski - 25 godina s vama" izvedene su sljedeće pjesme: Kad bi dao Bog, Krik, Onaj tko te ljubi, Tvoje tijelo, Zbog nje, Kad žena zavoli, Opet si pobijedila, Zar malo to je, Tebe ne bih mijenjao, Žena nad ženama i Caruso.

Redatelj je Dalibor Sokolić, glazbeni producent Duško Mandić, producent Neven Domljan, a urednica Snježana Nožinić.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!