12:14 / 26.05.2021.

Autor: HRT

Trebalo bi prošetati psa

Četvrtak, 3. lipnja na Drugom

Četvrtak, 3. lipnja na Drugom

Foto: Trebalo bi prošetati psa / film

Debitantski film redatelja Filipa Peruzovića, drama Trebalo bi prošetati psa, na rasporedu je u četvrtak 3. lipnja u 21 sat na Drugom programu HTV-a.

Uporna kiša spustila se na Zagreb. Janko je baš tog dana napokon odlučio uzeti konce svog života u svoje ruke. Za njega to prije svega znači pokušaj uspostave odnosa s Ivom, kojoj već neko vrijeme želi prići, a zatim i s ostarjelim ocem Franjom, mrzovoljnim prevoditeljem kojem je potrebna pratnja na dodjelu nagrade za životno djelo.

No i Iva i Franjo imaju svoje tajne koje ne žele držati za sebe, ali i ideje o tome kako ovaj kišni dan zapravo treba izgledati. A netko bi na kraju trebao i prošetati psa. 

video thumb

Trebalo bi prošetati psa je debitantski film mladog i nagrađivanog redatelja Filipa Peruzovića snimljen prema istoimenoj drami Tomislava Zajeca.

U drami glume Franjo Dijak, Jadranka Đokić, Vlatko Dulić, Doris Šarić Kukuljica, Sanja Drakulić, Željko Koenigsknecht, Marinko Prga.

Film je prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Puli 2014. godine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!