Treća dob

17.05.2023.

12:13

Autor: HRT

Ponedjeljkom na Prvom

Ponedjeljkom na Prvom

Foto: Matko Švarc / HRT

Ponedjeljkom na Prvom programu u 10:15 prikazujemo tjednu emisiju Treća dob o svim izazovima starije dobi - zdravlju, odnosu prema starosti i starenju, potrebama, pravima, modelima socijalne skrbi i usluga, mirovinskom osiguranju, stjecanju novih znanja i vještina, sportu, rekreaciji, zabavi.

Izbori i natjecanja ljepote, i muškaraca i žena, teško da se mogu više nabrojati, ali stalno su prisutni u medijskom prostoru. Jedno takvo natjecanje održano početkom svibnja, prvo je takve vrste u Hrvatskoj, jer nije bilo vaganja, mjerenja, ni svih onih pravila koje mlade djevojke i dečki moraju zadovoljiti ne bi li se okitili titulom najljepše i najljepšeg.

Na ovom natjecanju bilo je bitno samo da sudionici imaju najmanje 60 godina. Misica i organizatorica naše su gošće u emisiji 22. svibnja, a uz priču o izboru ispričat će nam što je s ljubavima, obiteljskim odnosima, neispunjenim snovima i željama i svim onim temamam koje muče starije, ali se teško usude govoriti o njima.

Urednica i voditeljica je Anita Hrstić.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj se videoteci nalaze emitirana izdanja.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!