11:08 / 26.12.2020.

Autor: HRT

Treća sezona serije Nijanse plave

-

-

Foto: - / -

Ponovno prikazujemo treću sezone američke kriminalističke dramske serije Nijanse plave (Shades of blue) u deset nastavaka.
7. siječnja na HRT - HTV 2 u 23:15 (12)
     
Ponovno prikazujemo treću sezone američke kriminalističke dramske serije Nijanse plave (Shades of blue) u deset nastavaka.

Harlee Santos (Jennifer Lopez) karizmatična je samohrana majka i snalažljiva detektivka, članica detektivskog tima iz Brooklyna koji predvodi enigmatični poručnik Matt Wozniak (Ray Liotta).

Šest mjeseci nakon što su oboje bili na rubu smrti, Harlee i Wozniak radikalno drukčije reagiraju na svoju traumu. Herlee pokušava početi iznova i odbija prečace, iskušenja i iskorištavanje položaja kojima je okružena. No još je progoni užas koji je proživjela u šumi u rukama Stahla i progone je vizije odmetnutog FBI-evog agenta.

Wozniak se upušta u osvetu. Tim odlazi na lokaciju ponoćnog masakra, za koji se pokaže da ima duboko korijenje u nedodirljivom i korumpiranom Obavještajnom odjelu Njujorške policije, koji vodi kapetan Ramsey. Ramseyjev poručnik Cole sprijateljuje se s Harlee. Podudaraju se u apsolutnoj odanosti svojim mentorima, koja je sad u raskoraku s njihovom željom da utru vlastiti moralni put. Wozniak i tim balansiraju između pravde i štićenja zle sile unutar Njujorške policije, što Harlee vodi prema životnoj prekretnici.

U 2. epizodi Harlee se nosi s gubitkom i bavi se dokazima o korupciji na višoj razini u Njujorškoj policiji. Wozniak se trudi zaštititi Harlee i svoj tim od sve većih prijetnji.

Uz Jennifer Lopez i Raya Liottu u seriji glume Warren Kole, Dayo Okeniyi, Drea de Matteo, Hampton Fluker, Vincent Laresca, Sarah Jeffery, Gino Anthony Pesi.

Odabrala:  Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!