Treći element: Znanstveničke vode

19.05.2023.

19:29

Autor: HRT

Četvrtak, 25. svibnja na Trećem

Četvrtak, 25. svibnja na Trećem

Foto: Treći element / HRT

Treći element, emisiju u kojoj na popularan način govorimo o modernim znanstvenim istraživanjima, prikazujemo četvrtkom u 20:35 na Trećem programu. 

U 300. Trećem elementu 25. svibnja gošće su nam dvije mlade znanstvenice, a kroz emisiju nas prvi put vode i dvije voditeljice.

Govorimo o tome kako postati znanstvenica, kakav je put do statusa znanstvenice, kako se nositi sa znanstveničkom karijerom, kakav je status znanstvenica u odnosu na njihove muške kolege i koliko se to danas mijenja, a naše gošće govorit će i o svojim istraživanjima.

Gošće su dr. sc. Ivana Brekalo, Institut Ruđer Bošković, Zagreb; dr. sc. Barbara Gilić Škugor, Kineziološki fakultet, Split.

Voditelji su Jelena Šuran i Martina Manenica, redateljica Gordana Bolčić, a urednica Jozefina Stipančević.

Emisiju možete pogledati i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i naš YouTube kanal i Facebook stranicu emisije Treći dan

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!