Tully

09.06.2022.

12:47

Autor: HRT

Petak, 24. lipnja na Prvom

Petak, 24. lipnja na Prvom

Foto: Tully / film

U petak, 24. lipnja na Prvom programu u 20:10 ne propustite dramu Tully (2018.). Kritičari su posebno hvalili izvedbe Charlize Theron i Mackenzie Davis, kao i način na koji je u filmu prikazano roditeljstvo. Na 76. dodjeli nagrada Zlatni globus i 24. dodjeli Nagrada po izboru kritičara (BFCA), C. Theron nominirana je za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji, odnosno najbolju glumicu u filmskoj komediji.

video thumb

Marlo živi u predgrađu New Yorka i treba uskoro roditi treće dijete. Njezin suprug Ron, iako odan i pun ljubavi, radi po cijele dane i potpuno je nesvjestan izazova koje majčinstvo stavlja pred njegovu ženu.

Petak, 24. lipnja na Prvom

Petak, 24. lipnja na Prvom

Foto: Tully / film

Kad se dijete rodi, Marlin imućni brat unajmljuje dadilju Tully kako bi joj pomogla u brizi oko djece. Isprva sumnjičava, Marlo ubrzo shvaća koliko joj znači Tullyna pomoć te gradi poseban odnos sa svojom novom prijateljicom i spasiteljicom.

U naslovnim su ulogama Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass, Ron Livingston.

Scenarij Diablo Cody, režija Jason Reitman.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!