12:53 / 06.07.2021.

Autor: HRT

U svom filmu: Mate Rimac

Tončica Čeljuska i Mate Rimac

Tončica Čeljuska i Mate Rimac

Foto: U svom filmu / HRT

Mate Rimac gostovao je 2018. godine u talk showu Tončice Čeljuske "U svom filmu", koji repriziramo u 17:15 na Prvom programu.

- Počeo sam sam u garaži. Dvije godine nakon što sam osnovao firmu, pridružila su mi se dva zaposlenika. Imali smo jako teških vremena, nismo znali hoće li tvrtka preživjeti do idućeg mjeseca, mnogi mjeseci na početku bili su takvi čista borba za opstanak, na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak 5. srpnja na tvrđavi Lovrijenac rekao je Mate Rimac, čovjek koji je nakon 10 godina rada ugovorio - posao života.

Tončica Čeljuska i Mate Rimac

Tončica Čeljuska i Mate Rimac

Foto: U svom filmu / HRT

Naime, do kraja godine postat će većinski vlasnik Bugattija, jednog od najpoznatijih proizvođača superluksuznih automobila. Osnovat će se i nova kompanija - Bugatti Rimac kojoj će sjedište biti u Hrvatskoj.

Na Prvom programu u 17:15 reprizno emitiramo talk show Tončice Čeljuske iz 2018. godine u kojem je Rimac gostovao, a emisija je dostupna na našem YouTube kanalu kao i na multimedijskoj usluzi HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!