15:06 / 18.05.2021.

Autor: HRT

U svom filmu: Oliver Mlakar

Oliver Mlakar

Oliver Mlakar

Foto: Danijel Berkovic / PIXSELL

U utorak 25. svibnja u 20:10 na Prvom u talk showu U svom filmu gostuje najpopularniji televizijski voditelj svih vremena - Oliver Mlakar!

On je televizijska ikona čiji su lik i glas dio kolektivnog pamćenja generacija. Gotovo 40 godina Oliver Mlakar bio je dio naših života. A uopće to nije planirao. Nakon gimnazije upisao je francuski i talijanski. Živio je skromno. U studentskom domu. Na audiciju za Radio Zagreb javio se samo kako bi nešto zaradio. A onda su iz studija u Jurišićevoj počeli emitirati i televizijske emisije.

Odmjeren, ugodna glasa, ozbiljan - postao je brzo prva postava. Za početak - kviz. Prvi je bio s Jasminom Nikić, pa Zlatni pogodak koji se emitirao iz Zagreba i Beograda. Mićo Orlović i Oliver Mlakar bili su prave zvijezde. Pa još jedna emisija uz koju su odrastali mnogi - Jadranski susreti. A onda Kviskoteka. Čak 15 godina napeto smo pratili taj tada najpopularniji zabavni program na televiziji.

video thumb

Urednica i voditeljica talk showa je Tončica Čeljuska, a redateljica Mirena Stijačić.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Posjetite i YouTube kanal emisije.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!