Ubojstva u Sandhamnu

02.09.2021.

09:20

Autor: HRT

Petak, 17. rujna na Drugom

Petak, 17. rujna na Drugom

Foto: Ubojstva u Sandhamnu / 8. sezona serije

U petak, 17. rujna, u 22:10 na Drugom slijedi reprizno izdanje 8. sezone serije Ubojstva u Sandhamnu.

Policija u postaji Nacka primi anonimnu dojavu o obiteljskom nasilju. Mia dobije izvještaj o tome i ode posjetiti Minnu, koja je pretučena i zaprimljena u bolnicu zajedno sa svojim novorođenim sinčićem.

Mia od nje traži da svjedoči i obeća joj policijsku zaštitu njezine kuće u arhipelagu. Minnin muž André poduzima sve da vrati svoju obitelj, a istodobno pokušava otkriti tko je podnio anonimnu prijavu. Minna i Mia napuste bolnicu u zadnji čas prije nego što ih André pronađe, no on se nikako ne miri i počne ih progoniti ne bi li vratio ženu i sina kući.

Nora se nađe usred novog slučaja u tijeku priprema za vjenčanje s Jonasom. Unatoč uzbuđenju zbog vjenčanja, Jonas postane ljubomoran jer je Nora tijekom djevojačke večeri u restoranu susrela Thomasa. On se pak nedavno rastao...

Minna je donijela odluku - prijavit će Andréa i svjedočiti protiv njega. On za to vrijeme ne preže ni od čega da vrati svoju ženu i sina. Služi se svim sredstvima da dozna gdje su.

Ispostavlja se da André nije samo kriv za obiteljsko nasilje nego je i u središtu Norine istrage. Nora, Thomas i Mia uspoređuju prikupljene informacije i češljaju njegove poslovne odnose kako bi otkrili gdje se on nalazi. Nora i Thomas odu zajedno Minni. André je također krenuo istim putem. Tko će stići prije?

Jonas se vraća kući nakon dugog leta. On i Nora nastavljaju planirati vjenčanje, ali kad sazna da se Nora ponovno vidjela s Thomasom, ne može sakriti ljubomoru. Nora se naljuti na Jonasa, koji reagira neočekivano...

U seriji glume akob Cedergren, Alexandra Rapaport, Sandra Andreis, Stefan Gödicke, Jonas Malmsjö, Anki Lidén, Lotta Tejle, Lion Monn, Ping Monn, Hanna Alström, Tobias Aspelin. Redatelj je Mattias Ohlsson.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!