13:55 / 24.11.2020.

Autor: HRT

Ubojstva u Sandhamnu: Obećanje

-

-

Foto: - / -

Serija se temelji na romanima Vivece Sten.
4. prosinca na HRT – HTV 2 u 21 sat (12)

Ribar pronađe tijelo mrtve žene zapleteno u svoju mrežu nedaleko od Sandhamna. Alexander i Miriam preuzimaju slučaj. No Alexander reagira isuviše burno za policajca koji istražuje sumnjivu smrt. Čini se kao da poznaje žrtvu.

Nora je iznajmila vilu obiteljskoj prijateljici Kristini. Provest će ljeto u Sandhamnu s novim odabranikom Andersom, kojega je upoznala na internetskom servisu za upoznavanje. Muči je jedino to što je on oženjen. Obećao joj je da će ostaviti ženu, no kad se čuju telefonski, čini se da nije održao obećanje. Norinoj prijateljici Giseli on se doima odnekud poznat.

Serija se temelji na romanima Vivece Sten.

U seriji The Sandhamn Murders 12 glume Alexandra Rapaport (Nora), Nicolai Cleve Broch (Alexander), Shirin Golchin (Miriam), Gustaf Hammarsten (Bengt-Olof Stenmark), Kassel Ulving (Tor), Jonas Malmsjö (Henrik), Ing-Marie Carlsson (Berit), Yasmine Garbi (Gisela).

Scenaristica je Sara Heldt, a redatelj Niklas Ohlson.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!