15:10 / 28.08.2021.

Autor: HRT

Udomi me

 Nedjelja, 12. rujna na Prvom

Nedjelja, 12. rujna na Prvom

Foto: Udomi me / dokumentarna serija

Pretposljednji, 7. nastavak dokumentarne serije Udomi me, scenaristice i redateljice Maje Fišter, ne propustite u nedjelju, 12. rujna, u 20:35 na Prvom programu HTV-a.

Kuk je crni umiljati pas s najduljim stažem u skloništu. To što je dobre naravi, nikoga nije impresioniralo tako da se nitko nikad za njega nije zainteresirao. To smo odlučili promijeniti. Potrudit ćemo se pronaći mu udomitelje s kojima će biti zadovoljan.

Netko je na smetlištu pokraj skloništa ostavio kutiju s mačićima. Dumovec nije sklonište za mačke, ali ne možemo ove male samo tako ostaviti. Ravnateljica će ih zato uzeti k sebi. I dok većina dobro napreduje, jedan je mačić stalno na rubu.

Na Veterinarskom fakultetu će ga pregledati kako bismo doznali što je razlog njegova lošeg stanja. Otišli smo provjeriti i novog udomitelja opasnog Badija.

video thumb

Direktor fotografije i montažer je Viktor Nenadić, a producentica Sunčana Hrvatin Kunić.

Glazba za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić.

Dokumentarnu seriju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci dostupna emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!