14:41 / 04.09.2021.

Autor: HRT

Udomi me

Nedjelja, 19. rujna na Prvom

Nedjelja, 19. rujna na Prvom

Foto: Udomi me / dokumentarna serija

U nedjelju, 19. rujna na Prvom programu u 20:35 prikazujemo 8. epizodu dokumentarne serije Udomi me. U posljednjoj epizodi serije dr. Jadranko Boras će pokušati spasiti lane koje je čovjek pronašao u okolici svoje vikendice. U najboljoj namjeri učinio je kobnu pogrešku. 

Nedjelja, 19. rujna na Prvom

Nedjelja, 19. rujna na Prvom

Foto: Udomi me / dokumentarna serija

Lane je hranio kravljim mlijekom. Iz skloništa na privremeno čuvanje odlazi i Togo, pas za kojeg se sumnja da je imao veze s borbama. Njegova je njuška puno ožiljaka, a ponašanje ukazuje na mirnu i stabilnu životinju.

Nasumična provjera udomitelja odvela nas je u dvorište u kojem se udomljeni pas drži na lancu, što je u Republici Hrvatskoj zakonom zabranjeno.

Nije dobro vratiti psa u sklonište, a nedopustivo je i držati ga na lancu. Nadzornik udomljavanja Ivan mora donijeti važnu odluku. 

video thumb

Glazba za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić.

Scenaristica i redateljica je Maja Fišter, montažer i direktor fotografije Viktor Nenadić, producentica Sunčana Hrvatin Kunić.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!