08:49 / 28.03.2021.

Autor: HRT

Umorstva u Midsomeru

Nedjelja, 11. travnja na Drugom

Nedjelja, 11. travnja na Drugom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 7. sezona

U nedjelju 11. travnja u 10:05 na Drugom prikazujemo treću epizodu 7. sezone britanske kriminalističke serije Umorstva u Midsomeru u kojoj ništa nije onakvim kakvim se čini iza lijepo podšišanih živica simpatičnih ladanjskih kuća idiličnog ruralna Midsomera.

U 3. epizodi veleposjednik iz Midsomer Barrowa Gareth Heldman ubijen je kopljem iz željeznog doba na istome mjestu gdje je i njegov otac ubijen prije mnogo godina za vrijeme arheoloških iskopavanja na seoskom prethistorijskom nalazištu. U međuvremenu, mnoštvo posjetitelja, koji Heldmanu vidno idu na živce, dolaze u mjesto kako bi proslavili početak ljeta. Barnaby otkriva da je Heldman bio zloglasni ženskar, a čeka ga i 30 godina star slučaj ubojstva Rogera Heldmana te istraga o izgubljenom blagu.

U popularnoj britanskoj kriminalističkoj seriji, čiju 7. sezonu repriziramo, glavni glumački ansambl čine John Nettles, Daniel Casey, John Hopkins, Jane Wymark i Laura Howard.

Nedjelja, 11. travnja na Drugom

Nedjelja, 11. travnja na Drugom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 7. sezona

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!