12:17 / 05.04.2021.

Autor: HRT

Umorstva u Midsomeru

Nedjelja, 18. travnja na Drugom

Nedjelja, 18. travnja na Drugom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 7. sezona

U nedjelju 18. travnja na Drugom programu u 10.35 prikazujemo četvrtu epizodu 7. sezone britanske kriminalističke serije Umorstva u Midsomeru u kojoj ništa nije onakvim kakvim se čini iza lijepo podšišanih živica simpatičnih ladanjskih kuća idiličnog ruralna Midsomera.

U vrijeme kad se u Midsomeru održava književni festival, u mjestu St. Michael ubijen je slavni pisac. Istražujući ubojstvo, Barnaby i Scott otkrivaju da su mjesni intelektualci korumpirani i upleteni u kojekakve novčane i ine prijevare te različite seksualne avanture. U literarnom krugu zaredaju još tri ubojstva, a detektivi odmah posumnjaju, bar u prva dva slučaja, da je počinitelj kojeg traže profesionalac. No, u naoko mirnoj engleskoj provinciji nitko nije onakav kakvim se čini.

U popularnoj britanskoj kriminalističkoj seriji, čiju 7. sezonu repriziramo, glavni glumački ansambl čine John Nettles, Daniel Casey, John Hopkins, Jane Wymark i Laura Howard.

Nedjelja, 18. travnja na Drugom

Nedjelja, 18. travnja na Drugom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 7. sezona

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!