11:04 / 09.02.2021.

Autor: HRT

Umorstva u Midsomeru

Nedjelja, 28. ožujka na Drugom

Nedjelja, 28. ožujka na Drugom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 7. sezona serije

U nedjelju 28. ožujka na Drugom u 9.40 ponovno prikazujemo 7. sezonu britanske kriminalističke serije u kojoj ništa nije onakvim kakvim se čini iza lijepo podšišanih živica simpatičnih ladanjskih kuća idiličnog ruralnog Midsomera.

Partnerstvo inspektora Barnabyja i narednika Troya približava se kraju, jer je Troy položio i posljednji ispit i tako postao inspektor koji će odsad rješavati svoje slučajeve. Joyce Barnaby našla se zatočena u tunelu s još nekolicinom mještana.

Prilikom akcije spašavanja policija nađe sedam ljudskih kostura u skrivenoj prostoriji. U međuvremenu u šumi su ubijena dva tinejdžera, a za njihova ubojstva osumnjičen je mjesni beskućnik Tom. Dok Troy istražuje ta dva ubojstva, Barnaby pokušava odgonetnuti staru zagonetku. Iako šest kostura nađenih u tunelu potječu iz 18. stoljeća, jedan nije tako star.

U popularnoj britanskoj kriminalističkoj seriji, čiju 7. sezonu gledamo, glavni glumački ansambl čine John Nettles, Daniel Casey, John Hopkins, Jane Wymark i Laura Howard.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!