Umorstva u Midsomeru: Pisma bez primatelja

04.12.2021.

12:37

Autor: HRT

Nedjelja, 16. siječnja na Drugom

Nedjelja, 16. siječnja na Drugom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 9. sezona serije

Drugu epizodu devete sezone popularne britanske kriminalističke serije Umorstva u Midsomeru emitiramo u nedjelju, 16. siječnja, u 11:15 na Drugom programu.

Samohrana majka Marion Slade nađena je mrtva. Budući da se utopila, slučaj se isprva čini kao samoubojstvo, tim više što je Marion prije osam godina umrla jedna kći. Dok Barnaby istražuje taj slučaj, potrese ga susret s osobama koje izgledaju kao žrtve ubojstva iz njegove prošlosti. Kada se otkrije još jedno tijelo, čini se da je ono što ih povezuje poznanstvo s Bellom Slade, Marioninom davno umrlom kćerkom.

Nedjelja, 16. siječnja na Drugom

Nedjelja, 16. siječnja na Drugom

Foto: Umorstva u Midsomeru / 9. sezona serije

Glumci su John Nettles (Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Claire Askam (Marion Slade), Tom Bennett (Rob Pride), Elizabeth Spriggs (Ursula Gooding), David Bamber (John Starkey), Jenny Jackson (Vicki), Richard Cant (Alistair Gooding), Tom Georgeson (Ron Chalk), Tracy Brabin (Ruth Chalk) i drugi.

Scenarist epizode serije MIDSOMER MURDERS 9 je Renny Rye, a redatelj Peter J. Hammond.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!