Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki

15.01.2023.

16:08

Autor: HRT

Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki

Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki

Foto: Saša Huzjak / promo

U spomen na Akija, u nedjelju, 22. siječnja, u 19:10 na Drugom pogledajte prvi dio koncerta "Parni valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki" iz Arene Zagreb.

Gotovo godinu dana prošlo je otkako nas je napustio jedan od najboljih vokala hrvatske glazbe, Aki Rahimovski. Frontmen Parnog valjka zadužio je domaću glazbenu scenu, a njegova legendarna energija i dalje nam je svima u dragom sjećanju.

Koncerti "Dovoljno je reći... Aki" u Zagrebu i Puli održani u spomen Akiju dokaz su koliko je publika voljela Akija i koliko su cijenili njegovu osobnost i energiju. Svi koji nisu bili na koncertu će danas 22. siječnja, na godišnjicu njegove smrti, moći ponovno iskusiti energiju, jedinstvo i proslavu života čovjeka koji je obilježio brojne generacije koje su uz pjesme Parnog valjka hodale kroz život.

U prvom su se dijelu koncerta na pozornici Parnom valjku pridružili glazbenici i prijatelji, prije svega Akijev sin, Kiki Rahimovski, a potom i Pero Galić, Massimo, Nina Badrić, Dino Jelusić i Filip Rudan. U prepunoj zagrebačkoj Areni, publika je pjevala u sav glas, a neizbrisiv trag koji je ostao pokazuje da će se Akijev život slaviti vječno. 

Urednica je Snježana Nožinić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!