Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki, snimka koncerta

20.05.2022.

14:59

Autor: HRT

Subota, 4. lipnja na Prvom

Subota, 4. lipnja na Prvom

Foto: Saša Huzjak / Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki

U subotu 4. lipnja na Prvom u 20:10 prikazujemo snimku koncerta Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki. Dan uoči njegova rođendana, koncertom Parnog valjka održanog u čast njihovog neponovljivog pjevača, prisjetit ćemo se Akija Rahimovskog koji nas početkom godine iznenada napustio (5.6.1955.-22.1.2022.). Generacije i mlađih i starijih voljele su pjesme Parnog valjka u specifičnim i izuzetnim Akijevim interpretacijama.

video thumb

Na ovom koncertu otpjevane su najljepše pjesme poput "Pusti nek' traje", "Stranica dnevnika". "Zastave", "Ljubavna", "Jesen u meni", "Uhvati ritam", "Molitva", "Lutka za bal", "Ugasi me", "U prolazu", "Sve još miriše na nju" i druge, u izvedbama Massima Savića, Nine Badrić, Gibonnija, Pere Galića, Davora Gopca, Nene Belana, Tine Kresnik i Zorislava Preksaveca - Prexija, ali i mlađe generacije pjevača poput Kristijana Rahimovskog, Filipa Rudana, Dine Jelusića, Nermina Puškara te Noe Rupčića. Ne propustite ovaj koncert i budite s nama.

Urednik je Željen Klašterka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!