Vaš savršeni dom

02.07.2021.

17:58

Autor: HRT

Četvrtak 15. srpnja na Drugom

Četvrtak 15. srpnja na Drugom

Foto: Vaš savršeni dom / dokumentarna serija

U četvrtak 15. srpnja na Drugom programu u 15:05 prikazujemo 1. epizodu prve sezone dokumentarne serije Vaš savršeni dom. Zamislite da zakoračite u svoj dom, a on je odjednom preuređen na način koji niste mogli zamisliti ni u najluđim snovima. Angela Scanlon voditeljica je serije o preuređenju nekretnina u kojoj najnovija oprema i vizualni efekti omogućuju klijentima da prije samog početka gradnje i velikih zahvata vide kako bi im dom mogao izgledati. 

Četvrtak 15. srpnja na Drugom

Četvrtak 15. srpnja na Drugom

Foto: Vaš savršeni dom / dokumentarna serija

Arhitekti Laura Jane Clark i Robert Jamison rivali su u virtualnoj stvarnosti u ovoj seriji koja prati preuređenje stambenih prostora. Najnovija tehnologija omogućuje im da uđu u srž svojih idejnih rješenja i pokažu kako će dovršeni projekt izgledati.

U svakoj epizodi dvoje sjajnih arhitekata predstavit će jednoj obitelji svatko svoj redizajn njihove kuće kojom su nezadovoljni i koja im nije funkcionalna u svakodnevnom životu.

Par se potom mora odlučiti za jedno od dva rješenja koje će pretvoriti u stvarnost, a koje ćemo potom razgledati. Hoće li pobjednički dizajn riješiti probleme i unaprijediti život klijenata i njihovih obitelji?


1. epizoda: Bračni par renovira svoju kuću u Škotskoj nakon što su u virtualnoj stvarnosti razgledali nevjerojatne mogućnosti i preinake.

Odabrala je Mira Vočinkić.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!