Vaš savršeni dom

19.07.2021.

15:54

Autor: HRT

Utorak, 27. srpnja na Drugom

Utorak, 27. srpnja na Drugom

Foto: Vaš savršeni dom / dokumentarna serija

U drugoj sezonu dokumentarne serije Vaš savršeni dom vraća se Angela Scanlon.  To je jedina emisija o preuređenju koja omogućuje ljudima da kuću razgledaju prije negoli se odluče na preinake. Prvu epizodu druge sezonu serije prikazujemo u utorka 27. srpnja u 15:10 na Drugom programu. 


S nama je i dalje dvoje arhitekata - rivala, Laura Jane Clark i Robert Jamison, koji uz pomoć tehnologije odnosno virtualne stvarnosti i vizualnih efekata prezentiraju svoja dramatična idejna rješenja klijentima koji su nezadovoljni izgledom svoga doma.  

Već smo vidjeli kapsule za spavanje, vrtne hramove, tajna vrata i unutarnje zidove za penjanje. Što li će Laura i Robert sljedeće smisliti? U svakoj epizodi, vlasnici kuća moraju odabrati jedan od dva ponuđena nacrta koji će potom doista i pretočiti u stvarnost. 

Utorak, 27. srpnja na Drugom

Utorak, 27. srpnja na Drugom

Foto: Vaš savršeni dom / dokumentarna serija

U prvoj epizodi dvoje arhitekata uz pomoć virtualne stvarnosti predstavljaju svoje ideje kojima će pokušati izboriti angažman u preuređenju kuće u Brightonu. No hoće li pobjednički nacrt zadovoljiti različite zahtjeve vlasnika?

Dokumentarnu seriju YOUR HOME MADE PERFECT 2 odabrala je Mira Vočinkić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!