Vaš savršeni dom

28.02.2022.

15:16

Autor: HRT

Utorak, 8. ožujka na Drugom

Utorak, 8. ožujka na Drugom

Foto: Vaš savršeni dom / dokumentarna serija

U utorak, 8. ožujka na Drugom programu u 15 sati pogledajte 1. epizodu dokumentarne serije Vaš savršeni dom. Angela Scanlon vraća se u drugoj sezoni serije. To je jedina emisija o preuređenju koja omogućuje ljudima da kuću razgledaju prije negoli se odluče na preinake.

S nama je i dalje dvoje arhitekata - rivala, Laura Jane Clark i Robert Jamison, koji uz pomoć tehnologije odnosno virtualne stvarnosti i vizualnih efekata prezentiraju svoja dramatična idejna rješenja klijentima koji su nezadovoljni izgledom svoga doma.

Već smo vidjeli kapsule za spavanje, vrtne hramove, tajna vrata i unutarnje zidove za penjanje. Što li će Laura i Robert sljedeće smisliti? U svakoj epizodi, vlasnici kuća moraju odabrati jedan od dva ponuđena nacrta koji će potom doista i pretočiti u stvarnost.

Utorak, 8. ožujka na Drugom

Utorak, 8. ožujka na Drugom

Foto: Vaš savršeni dom / dokumentarna serija

1. epizoda: Dvoje arhitekata uz pomoć virtualne stvarnosti predstavljaju svoje ideje kojima će pokušati izboriti angažman u preuređenju kuće u Brightonu. No hoće li pobjednički nacrt zadovoljiti različite zahtjeve vlasnika?

Odabrala je Mira Vočinkić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!