Velečasni Brown: Božja kuća

05.04.2021.

12:06

Autor: HRT

Nedjelja, 18. travnja na Drugom

Nedjelja, 18. travnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona

U nedjelju 18. travnja u 9:55 na Drugom emitiramo sedmi nastavak 7. sezone popularne serije o simpatičnom velečasnom Brownu koji rješava misterije u uspavanom selu Kemblefordu u Cotswoldsu. Brown istražuje zločine na svoj osebujan način, služeći se intuicijom i psihologijom.

Radnja se odvija u Engleskoj pedesetih, u krajoliku s tu i tamo pokojim selcem, župnom crkvom i s velikim ladanjskim kućama.

U 7. epizodi naziva Božja kuća sumnje se pobude kad se najsvetija kuća u Kemblefordu dovede u vezu sa smrću raspuštenice. Gospođa McCarthy često je u društvu šarmantnog i posvećenog Patricka O'Learyja i drago joj je kad je Patrickova nećakinja Maria Harley pozove na večeru. Ali Patrickova sluškinja Francesa Chase i njezin sin George nisu zadovoljni novom gošćom. Bunty rado potiče gospođu McCarthy na novu vezu. Nepredvidljiva Angelica Evans ima pak tajnu koju više ne želi čuvati, ali izgubi život u crkvi prije nego što je stigne ispričati do kraja.

Nedjelja, 18. travnja na Drugom

Nedjelja, 18. travnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona

U seriji BBC-ja glume Mark Williams (velečasni Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Emer Kenny (Bunty Windermere), Jack Deam (inspektor Mallory), Nancy Carroll (lady Felicia)...

Seriju Father Brown 7 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!