20:33 / 30.04.2021.

Autor: HRT

Velečasni Brown

Nedjelja, 2. svibnja na Drugom

Nedjelja, 2. svibnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona serije

U nedjelju 2. svibnja u 10:25 na Drugom ne propustite 9. epizodu popularne sedme sezone serije o simpatičnom velečasnom Brownu koji rješava misterije u uspavanom selu Kemblefordu u Cotswoldsu. Brown istražuje zločine na svoj osebujan način, služeći se intuicijom i psihologijom.

Radnja se odvija u Engleskoj pedesetih, u krajoliku s tu i tamo pokojim selcem, župnom crkvom i s velikim ladanjskim kućama.

Godišnji izlet Kembleford Ramblersa dobiva tragičan kraj kad je mjesni lord pronađen zadavljen. U ime zajedništva zajednice inspektor Mallory i narednik Goodfellow pridružuju se lokalnim izletnicima, kao i velečasni Brown, gospođa McCarthy i, na njezin užas, i Bunty. Sve ih vodi Cathy Fawlter čiji suprug Norman daje Goodfellowu nekoliko savjeta za promatranje ptica - ali gospođu McCarthy više zanimaju tračevi koji se odnose na Cathy i mjesnog svaštara Randalla Jonesa.

Nedjelja, 2. svibnja na Drugom

Nedjelja, 2. svibnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona serije

U seriji BBC-ja glume Mark Williams (velečasni Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Emer Kenny (Bunty Windermere), Jack Deam (inspektor Mallory), Nancy Carroll (lady Felicia)...

Seriju Father Brown 7 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!