Velečasni Brown

20.03.2022.

12:52

Autor: HRT

Nedjelja, 3. travnja na Drugom

Nedjelja, 3. travnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona serije

U nedjelju, 3. travnja, na Drugom u 9:40 prikazujemo devetu epizodu sedme sezone popularne kriminalističke serije Velečasni Brown, u kojoj naslovni junak rješava misterije u uspavanom selu Kemblefordu u Cotswoldsu.

Godišnji izlet Kembleford Ramblersa dobiva tragičan kraj kad je mjesni lord pronađen zadavljen. U ime zajedništva zajednice inspektor Mallory i narednik Goodfellow pridružuju se lokalnim izletnicima, kao i velečasni Brown, gospođa McCarthy i, na njezin užas, i Bunty. Sve ih vodi Cathy Fawlter čiji suprug Norman daje Goodfellowu nekoliko savjeta za promatranje ptica - ali gospođu McCarthy više zanimaju tračevi koji se odnose na Cathy i mjesnog svaštara Randalla Jonesa.

Nedjelja, 3. travnja na Drugom

Nedjelja, 3. travnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona serije

U BBC-jevoj seriji Father Brown 7 glume Mark Williams (velečasni Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Emer Kenny (Bunty Windermere), Jack Deam (inspektor Mallory), Nancy Carroll (lady Felicia)...

Seriju je odabrala Martina Rajšek. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!