Velečasni Brown: Božja kuća

07.03.2022.

11:26

Autor: HRT

Nedjelja, 13. ožujka na Drugom

Nedjelja, 13. ožujka na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona serije

U nedjelju, 13. ožujka, na Drugom u 10:30 prikazujemo sedmi nastavak sedme sezone popularne kriminalističke serije Velečasni Brown, u kojoj naslovni junak rješava misterije u uspavanom selu Kemblefordu u Cotswoldsu.

Sumnje se pobude kad se najsvetija kuća u Kemblefordu dovede u vezu sa smrću raspuštenice. Gospođa McCarthy često je u društvu šarmantnog i posvećenog Patricka O'Learyja i drago joj je kad je Patrickova nećakinja Maria Harley pozove na večeru.

Nedjelja, 6. ožujka na Drugom

Nedjelja, 6. ožujka na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona serije

Ali Patrickova sluškinja Francesa Chase i njezin sin George nisu zadovoljni novom gošćom. Bunty rado potiče gospođu McCarthy na novu vezu. Nepredvidljiva Angelica Evans ima pak tajnu koju više ne želi čuvati, ali izgubi život u crkvi prije nego što je stigne ispričati do kraja.

U BBC-jevoj seriji Father Brown 7 glume Mark Williams (velečasni Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Emer Kenny (Bunty Windermere), Jack Deam (inspektor Mallory), Nancy Carroll (lady Felicia)...

Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!