Velečasni Brown: Enigma zvala Antigonish

13.04.2022.

14:52

Autor: HRT

Utorak, 19. travnja na Prvom

Utorak, 19. travnja na Prvom

Foto: Velečasni Brown / serija

U utorak 19. travnja na Prvom programu u 15:55 slijedi deveti nastavak devete sezone BBC-jeve kriminalističke serije Velečasni Brown. 

Dok se kapetan Peters, Elsie i Lola pripremaju da otvore mjesno zdravstveno odmaralište "Yin and Yang", četiri godine nakon što je Elsie brutalno napadnuta, oni otkrivaju da je njezin napadač, Finbar Finch pušten iz zatvora. 

Finbar odlučno tvrdi da je sada drugi čovjek i velečasnom Brownu govori da mu je žao. No kad Finbara pronađu mrtvoga, s metkom u glavi, sve oči budu uprte u obitelj. Lola se požurila suočiti s Finbarom, a njezin je broš pronađen na mjestu zločina te tako ubrzo postaje glavna osumnjičenica i Mallory je uhiti.

Utorak, 19. travnja na Prvom

Utorak, 19. travnja na Prvom

Foto: Velečasni Brown / serija

Uvjeren u njezinu nedužnost, Sid zamoli velečasnog Browna da mu pomogne sprati ljagu s njezina imena. Velečasni Brown posumnja da ima tu još neotkrivenih detalja, pa ode do Finbarova karavana u potrazi za nekim dokazom. Koje će odgovore ondje pronaći? I koje je značenje pjesme Antigonish?

U BBC-jevoj seriji FATHER BROWN 9 glume Mark Williams (vlč. Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Jack Deam (Mallory), John Burton (Goodfellow), Alex Price (Sid), EmerKenny (Bunty), Nancy Carroll (ledi Felicia). Odabrala ju je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!