Velečasni Brown: Jiftahovo ludilo

26.07.2022.

12:45

Autor: HRT

Srijeda, 3. kolovoza na Drugom

Srijeda, 3. kolovoza na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 8. sezona serije

U srijedu, 3. kolovoza, u 20:05 na Drugom ne propustite peti nastavak osme sezone popularne BBC-jeve kriminalističke serije Velečasni Brown, temeljene na liku koji je osmislio G. K. Chesterton

Radnja serije odvija se u ruralnoj Engleskoj pedesetih godina prošlog stoljeća. U mirnome selu Kemblefordu lokalni svećenik otac Brown iskorištava svoj rijedak talent za rješavanje zločina.

Kad mu tajanstveni lopov po tko zna koji već put odnese dragocjeno blago ispred nosa, Hercule Flambeau otputi se u Kembleford ne bi li mu velečasni Brown pomogao ukloniti konkurenciju. Flambeau otkriva da je njegova nova suparnica zapravo njegova otuđena kći Marianne Delacroix. Vidjevši priliku da spasi nečiju dušu, velečasni Brown pristaje pomoći Flambeauu da je pronađe. 

Srijeda, 3. kolovoza na Drugom

Srijeda, 3. kolovoza na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 8. sezona serije

U seriji Father Brown 8 glavne uloge imaju Mark Williams, Sorcha Cusack, Emer Kenny i Jack Deam. Odabrala ju je Martina Rajšek.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!