09:31 / 31.03.2022.

Autor: HRT

Velečasni Brown: Otok snova

Petak, 15. travnja na Prvom

Petak, 15. travnja na Prvom

Foto: Velečasni Brown / serija

U petak, 15. travnja na Prvom programu u 15:55 pogledajte sedmu epizodu devete sezone serije Velečasni Brown.

Praznični kamp Marjorie Chummy slavi svoju 20. obljetnicu, na koju je pozvana društvena krema Kembleforda. No veselo se okupljanje ubrzo prekida kad vlasnica kampa, gđa Chummy, bude naizgled zadavljena za vrijeme njezine objave preko zvučnika.

U tom svijetu čudaka Mallory se požuri uhititi Mavis, sluškinju koja sanja da se pridruži trupi, jer ionako su svi ostali već bili na pozornici kad se mislilo da je gđa Chummy ubijena.

Ali okružen zabavljačima i čarobnjacima, velečasni Brown brzo shvaća da je ovo kompliciraniji slučaj nego što se na prvi pogled čini. Narednik Goodfellow mu je tu jedini pomagač, a može li velečasni Brown uz njega prozreti Orangecoats Jocka, Griffa i Sandy i otkriti stvarnog ubojicu prije nego što još netko nastrada?

Petak, 15. travnja na Prvom

Petak, 15. travnja na Prvom

Foto: Velečasni Brown / serija

Uloge tumače Mark Williams (vlč. Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Jack Deam (Mallory), John Burton (Goodfellow), Alex Price (Sid), Emer Kenny (Bunty), Nancy Carroll (ledi Felicia).

Iz produkcije BBC-a odabrala Martina Rajšek.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!