Velečasni Brown: Posljednja pobožnost

07.04.2022.

14:03

Autor: HRT

Srijeda, 13. travnja na Prvom

Srijeda, 13. travnja na Prvom

Foto: Velečasni Brown / serija

U srijedu 13. travnja na Prvom programu u 15:55 emitiramo peti nastavak devete sezone popularne kriminalističke serije Velečasni Brown. 

Ledi Felicia vrati se u Kembleford, sve nezadovoljnija svojim brakom. Velečasni Brown prima posjet kardinala Ratcliffea iz Vatikana, a potom i Flambeaua. Obojica traže tijaru svetog Silvestra, koja je već pola tisućljeća izgubljena, no vjeruje se da se skriva u blizini dvorca Brintley. Glumeći da obilaze moguća mjesta za vjenčanje, ledi Felicia, velečasni Brown i gđa McCarthy infiltriraju se u dvorac i upoznaju njegovu sadašnju vlasnicu ledi Cecily. 

Srijeda, 13. travnja na Prvom

Srijeda, 13. travnja na Prvom

Foto: Velečasni Brown / 9. sezona serije

Ratcliffe i njegov zaštitar Angelini shvate da se nešto kuha kad pronađu Flambeauov rupčić. Angelini uhvati Flambeaua, ali dobije i više taoca nego što je planirao kad onamo zalutaju i gospođe. U međuvremenu Flambeau otkrije ledi Feliciji da on nije došao zbog tijare, već da je blago koje traži - ona. 

Hoće li velečasni Brown pronaći tijaru i spasiti svoga prijatelja-neprijatelja i ostale prijatelje prije nego što bude prekasno?

U BBC-jevoj seriji FATHER BROWN 9 glume Mark Williams (vlč. Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Jack Deam (Mallory), John Burton (Goodfellow), Alex Price (Sid), EmerKenny (Bunty), Nancy Carroll (ledi Felicia). Odabrala ju je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!