08:45 / 01.03.2022.

Autor: HRT

Velečasni Brown: Tantalovo žrtvovanje

Nedjelja, 6. ožujka na Drugom

Nedjelja, 6. ožujka na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona serije

U nedjelju, 6. ožujka, na Drugom programu u 9:55 sati prikazujemo šesti nastavak sedme sezone popularne kriminalističke serije Velečasni Brown, u kojoj naslovni junak rješava misterije u uspavanom selu Kemblefordu u Cotswoldsu.

Malloryjeva potjera za bjeguncem završi katastrofalno, a jedno poznato lice vraća se u lov na počinitelja. Alan Tylett, osumnjičen za ubojstvo policajca, viđen je u blizini Kembleforda, a inspektor Mallory odlučan je u želji da ga uhvati, bez obzira na opasnost. 

Nedjelja, 6. ožujka na Drugom

Nedjelja, 6. ožujka na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona serije

Nakon što je narednik Goodfellow nastrijeljen, Mallory nevoljko zatraži pomoć od velečasnog Browna. Dok je Mallory u bolnici, glavni nadzornik odsjeka Len Blaisen preuzima odgovornost - dok je njegov sin, policajac Colin Blaisen, više zainteresiran za viđanje svoje zaručnice Alice Bonham, koja je slučajno i medicinska sestra zadužena za Goodfellowa.

U BBC-jevoj seriji Father Brown 7 glume Mark Williams (velečasni Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Emer Kenny (Bunty Windermere), Jack Deam (inspektor Mallory), Nancy Carroll (lady Felicia)...

Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!