08:49 / 30.03.2021.

Autor: HRT

Velečasni Brown: Tantalovo žrtvovanje

Nedjelja, 4. travnja na Drugom

Nedjelja, 4. travnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona

U nedjelju 4. travnja u 9:30 na Drugom emitiramo šesti nastavak 7. sezone popularne serije o simpatičnom velečasnom Brownu koji rješava misterije u uspavanom selu Kemblefordu u Cotswoldsu. Brown istražuje zločine na svoj osebujan način, služeći se intuicijom i psihologijom.

Radnja se odvija u Engleskoj pedesetih, u krajoliku s tu i tamo pokojim selcem, župnom crkvom i s velikim ladanjskim kućama.

U 6. epizodi Tantalovo žrtvovanje, Malloryjeva potjera za bjeguncem završi katastrofalno, a jedno poznato lice vraća se u lov na počinitelja. Alan Tylett, osumnjičen za ubojstvo policajca, viđen je u blizini Kembleforda, a inspektor Mallory odlučan je u želji da ga uhvati, bez obzira na opasnost.

Nakon što je narednik Goodfellow nastrijeljen, Mallory nevoljko zatraži pomoć od velečasnog Browna. Dok je Mallory u bolnici, glavni nadzornik odsjeka Len Blaisen preuzima odgovornost - dok je njegov sin, policajac Colin Blaisen, više zainteresiran za viđanje svoje zaručnice Alice Bonham, koja je slučajno i medicinska sestra zadužena za Goodfellowa.

Nedjelja, 4. travnja na Drugom

Nedjelja, 4. travnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 7. sezona

U seriji BBC-ja glume Mark Williams (velečasni Brown), Sorcha Cusack (gđa McCarthy), Emer Kenny (Bunty Windermere), Jack Deam (inspektor Mallory), Nancy Carroll (lady Felicia)...

Seriju Father Brown 7 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!