Vera

19.07.2022.

Zadnja izmjena 09:32

Autor: HRT

Nedjelja, 24. srpnja na Drugom

Nedjelja, 24. srpnja na Drugom

Foto: Vera / 9. sezona serije

U nedjelju 24. srpnja na Drugom programu u 13 sati emitiramo drugu epizodu devete sezone kriminalističke serije Vera, inspirirane bestselerima i likovima cijenjene spisateljice Ann Cleeves. 

Viša inspektorica Vera Stanhope se suočava s tragičnim prizorom ubijenog tinejdžera u uspavanom primorskom mjestu Peytonu. Dosje Odjela za nestale otkriva da je problematični Caden Lennon šest tjedana ranije pobjegao iz doma u Newcastleu. Ali Vera se vraća u Peyton kad otkrije da ispod fasade ljupkog gradića buja problem s drogom.

Vera počne istraživati koliko su duboke Cadenove veze s Newcastleom i Peytonom te prikriva li zavjet šutnje igru mračnijih sila. Vera mora otkriti kariku koja nedostaje kako bi pronašla Cadenovog nemilosrdnog ubojicu.

Uloge tumače Brenda Blethyn (viša inspektorica Vera Stanhope), Kenny Doughty (narednik Aiden Healy), Jon Morrison (detektiv Kenny Lockhart), Ibinabo Jack (detektivka Jacqueline Williams). 

Scenarij Paul Logue, režija Lawrence Gough, odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!