Vera

28.01.2023.

07:02

Autor: HRT

U jedanaestoj sezoni viša inspektorica Vera Stanhope i njezin vrijedni detektivski tim istražuju šest novih složenih slučajeva ubojstva. Bilo da prelazi rijeku Tyne, slijedeći okrutnog ubojicu, ili prkosi surovim prirodnim ljepotama Northumberlandskog nacionalnog parka rekonstruirajući kretanje nesretne žrtve, Vera svojim poznatim oštroumljem, sarkazmom i neustrašivošću pristupa slučajevima koji uključuju obiteljsku izdaju, otrovnu opsesiju i davno zakopane tajne. Treću epizodu spomenute sezone serije Vera prikazujemo 3. veljače, u sklopu Krimi petka na Drugom, u 21:50. 

Kad šefa zaštitara Garyja Mallona smrtno rane pljačkaši u kontejnerskoj luci, dokazi upućuju da se radi o smjeloj pljački koja je pošla po krivu, no Vera posumnja da su počinitelji imali vezu u luci. Istraga kreće u neočekivanu smjeru kad bivša Garyjeva supruga pozove policiju jer je nestao njihov 13-godišnji sin.

Gary Mallon je djelovao pod prisilom, ucjenjivali su ga sinom. Ali gdje je dječak sad?

Petak, 3. veljače na Drugom

Petak, 3. veljače na Drugom

Foto: Vera / 11. sezona serije

U seriji glume Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Riley Jones, Jon Morrison, Paul Kaye i drugi. 

Scenarij potpisuje Paul Matthew Thompson, a režiju Paul Gay. Seriju Vera 11 odabrala je Martina Rajšek.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!