14:32 / 16.06.2021.

Autor: HRT

Vjetar u leđa

Četvrtak, 1. srpnja na Prvom

Četvrtak, 1. srpnja na Prvom

Foto: Vjetar u leđa / serija

U četvrtak, 1. srpnja na Prvom programu u 14 sati pogledajte 1. epizodu druge sezone serije Vjetar u leđa. Druga sezona serije zbiva se od 1933. do 1934. Honey se udaje za učitelja Maxa Suttona, useljava se u hotel u New Bedfordu te otvara salon za ljepotu u Main Streetu. Rudnik srebra prolazi kroz financijske poteškoće, a tu je i rudarska nesreća u kojoj će smrtno stradati i oslijepiti nekoliko radnika. Sezona završava skorašnjim zatvaranjem rudnika. Grace i Del Sutton, Maxov nezreli brat, počinju burnu ljubavnu vezu.

Nakon saslušanja o skrbništvu Honey i dalje s troje djece živi u pansionu te i dalje radi kao peračica rublja. Odnosi s May su napeti, iako posebno Fatu nedostaje baka, a May također nedostaju djeca.

Uloge tumače Cynthia Belliveau, Shirley Douglas, Dan lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope i Reg Dregger.

Odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!