Volim Hrvatsku

18.01.2021.

13:27

Autor: HRT

Game show

Game show

Foto: Volim Hrvatsku / HRT

U nedjelju 24. siječnja u 17:40 na Prvom programu HTV-a na rasporedu je 3. epizoda sedme sezone popularnog showa Volim Hrvatsku. 

Goranu je krenulo! Dvije emisije - dvije pobjede! Tko će u trećoj biti spretniji i pokazati više znanja u zabavnim igrama?U Bojanovom timu igraju: glumci Karlo Maloča i Lara Živolić i glazbenik Damir Martinović Mrle. U Goranovom - glumci Dora Rakar Dimić i Dino Rogić i glazbenica Ivanka Mazurkijević.

Kako su se snašli u prepoznavanju domaćih hitova, a tko je bolje zavarao protivnike u igri "Riječ hrvatska"? Kapetani Navojec i Mirko Fodor vode vas na poučno putovanje Lijepom našom. 


Provjerite i vi svoje znanje, zaigrajte i zapjevajte! Volim Hrvatsku - najbolja zabava za kraj vikenda. U nedjelju na Prvom!


Pratite nas i na Facebooku!


Scenarist je Alen Đurica, redatelj Ivan Miladinov, a urednica projekta Andrijana Škorput.  


Emisiju na području RH pratite i preko multimedijske usluge HRTi, a moći ćete je pronaći i u Programskom vodiču 72 sata nakon emitiranja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!