Volim Hrvatsku

15.12.2021.

09:04

Autor: HRT

Nedjelja, 19. prosinca na Prvom

Nedjelja, 19. prosinca na Prvom

Foto: Volim Hrvatsku / HRT

Najbolja zabava za kraj vikenda čeka vas na Prvom! U dobrom raspoloženju, raspjevani i rasplesani, čekamo vas i ove nedjelje, 19. prosinca, u 17:40.

video thumb

Nedjeljom popodne samo opušteno i veselo - uz Mirka Fodora, kapetane Navojec, Antu Gelu i njegov bend! "Putujemo" Hrvatskom uz zabavne igre, pjesmu i ples. U znanju, vještini i brzini okušat će se sjajna šarolika ekipa.

U trinaestoj emisiji, na Bojanovoj strani igraju: sprinterica Veronika Drljačić, blogerica Ella Dvornik, komičar i voditelj Mario Petreković! Na Goranovoj: pjevač Edvard Abazi, glumica Mada Peršić, voditelj i glazbenik Mario Lipovšek Battifiaca!

Galerija
Nedjelja, 19. prosinca na Prvom, Foto: Volim Hrvatsku/HRT
Nedjelja, 19. prosinca na Prvom  , Foto: Volim Hrvatsku/HRTNedjelja, 19. prosinca na Prvom , Foto: Volim Hrvatsku/HRT

Scenarist je Alen Đurica, redatelj Ivan Miladinov, a urednica projekta je Andrijana Škorput.

Emisiju osim na Prvom programu možete pratiti na području RH i preko multimedijske usluge HRTi , a moći ćete je pronaći i u Programskom vodiču 72 sata nakon emitiranja.

Galerija
Nedjelja, 19. prosinca na Prvom , Foto: Volim Hrvatsku/HRT
Nedjelja, 19. prosinca na Prvom, Foto: Volim Hrvatsku/HRTNedjelja, 19. prosinca na Prvom , Foto: Volim Hrvatsku/HRTNedjelja, 19. prosinca na Prvom  , Foto: Volim Hrvatsku/HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!