Vrhunska zabava i ove jeseni na HRT-u!

26.09.2021.

08:57

Autor: HRT

Vrhunski zabavni program

Vrhunski zabavni program

Foto: Jesenska shema HRT-a / promo

Za ljubitelje igre, smijeha, pjesme, razgovara i putovanja, i ove jeseni na Prvom i Drugom programu HRT-a pripremili smo obilje vrhunske zabave!

Provjerite svoje znanje u novoj sezoni popularna game-showa Tko želi biti milijunaš? i kvizu Potjera. Smijeha i igre neće nedostajati niti u novim emisijama zabavnog showa Volim Hrvatsku, kao i vrhunskih izvedbi u zabavno-glazbenom projektu A strana koji je dosad, uz etablirana imena hrvatske glazbene scene, iznjedrio i brojne nove, mlade pjevače.

video thumb

S nama je ponovno i zabavni talk-show 5.com s Danielom u kojemu će Daniela Trbović ugostiti brojne zanimljive goste, ali i talk show Tončice Čeljuske U svom filmu u kojemu ćemo čuti iznimne priče uspješnih pojedinaca.

Mozaična emisija Kod nas doma vodit će nas i dalje, među ostalim, u svijet glazbe, hobija i dizajna, a aktualne događaje s područja mode, gastronomije, umjetnosti, turizma, sporta i tehnologije, na zabavan i afirmativan način, donosit će i nova sezona lifestyle magazina Klub 7.

Budite i ove jeseni uz zabavni program HRT-a!

Vrhunski zabavni program

Vrhunski zabavni program

Foto: Jesenska shema HRT-a / promo

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!